Image

Η AGRINO ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Τι είναι αυτό που κάνει την Agrino να προσφέρει στην ελληνική οικογένεια υπέροχες γεύσεις και ποιοτικές επιλογές από το 1955; Είναι που πίσω από κάθε κόκκο Agrino υπάρχει μια μοναδική ιστορία, φτιαγμένη από ξεχωριστούς ανθρώπους...

Image
Image
Image

Τι είναι αυτό που κάνει την Agrino να προσφέρει στην ελληνική οικογένεια υπέροχες γεύσεις και ποιοτικές επιλογές από το 1955; Είναι που πίσω από κάθε κόκκο Agrino υπάρχει μια μοναδική ιστορία, φτιαγμένη από ξεχωριστούς ανθρώπους...

0
ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ
1955
Η Agrino ίδρύεται το 1955 στο Αγρίνιο από τα αδέρφια Ευστράτιο, Ευθύμιο και Γεώργιο Πιστιόλα.
1970
Από την δεκαετία του 70 η γκάμα των ρυζιών περιλαμβάνει όλες τις λευκές ελληνικές ποικιλίες, καθώς επίσης το ρύζι parboiled, τύπου «Αμερικής».
1980
Η Agrino βρίσκεται στην πρώτη θέση των προτιμήσεων του έλληνα καταναλωτή από την δεκαετία του 80.
1993
Η εταιρία εισέρχεται στην αγορά των οσπρίων, και πρώτη συσκευάζει τα προϊόντα αυτά σε διάφανο, όρθιο πακέτο με τετράγωνο πάτο και εύκολο άνοιγμα
1998
Με την ολοκλήρωση του 2ου και υπερσύγχρονου εργοστασίου στη Θεσσαλονίκη, η εταιρία αυξάνει σημαντικά την παραγωγική της δυναμικότητα.
2001
Η εταιρία αποκτά τα πιστοποιητικά ISO 9002 και HACCP για όλες τις εγκαταστάσεις από τον φορέα TÜV Γερμανίας.
2002
Τη χρονιά αυτή η εταιρία τιμήθηκε στην Ελλάδα με το βραβείο «Επωνύμου Προϊόντος» του ΕΒΕΑ και στο εξωτερικό από την μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών SIAl για την σειρά Agrino Specialités με το βραβείο «Καλύτερο Ελληνικό Προϊόν», με κριτήρια την ποιότητα και την εμπορική επιτυχία τους.
2006
Λανσάρισμα του πρώτου Ελληνικού πιστοποιημένου οσπρίου Agrino Γίγαντες-Ελέφαντες Π.Γ.Ε. Καστοριάς, καθώς και του πρώτου Ελληνικού ρυζιού γρήγορου βρασμού.
2007
Η Agrino είναι η πρώτη εταιρία που εφαρμόζει τις αρχές της Ορθής Γεωργικής Πρακτικής στην καλλιέργεια Ελληνικών ρυζιών και οσπρίων και που αναγράφει το όνομα του παραγωγού και την περιοχή καλλιέργειας στα πακέτα της.
2012
Η νέα σειρά Agrino Bistro, ημιέτοιμα gourmet γεύματα με βάση το ρύζι, λανσάρεται με επιτυχία στην αγορά.
2015
Ανανέωση της εταιρικής ταυτότητας, λογότυπου και συσκευασιών.
2015
Λανσάρισμα της σειράς Brown Family, της μόνης ολοκληρωμένης σειράς καστανών ρυζιών για κάθε χρήση.
2016
Η σειρά Bistro εμπλουτίζεται με ριζότο με ιδιαίτερα Ελληνικά συστατικά, όπως το αυγοτάραχο και τα βασιλομανίταρα.
2017
Η Agrino βραβεύεται με το Self Service Excellence Award για το επιτυχημένο λανσάρισμα της σειράς Agrino Brown Family.
2019
Οι ρυζογκοφρέτες Agrino από ελληνικές πρώτες ύλες λανσάρονται τον Απρίλιο 2019 και αποκτούν την 1η θέση στην κατηγορία τους μέσα σε λίγους μήνες.
2019
Η συσκευασία των ρυζογκοφρετών βραβεύεται.
Image
ΕΤΣΙ
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ
ΟΛΑ
Image
1955
Η Agrino ίδρύεται το 1955 στο Αγρίνιο από τα αδέρφια Ευστράτιο, Ευθύμιο και Γεώργιο Πιστιόλα.
Image
1970
Από την δεκαετία του 70 η γκάμα των ρυζιών περιλαμβάνει όλες τις λευκές ελληνικές ποικιλίες, καθώς επίσης το ρύζι parboiled, τύπου «Αμερικής».
Image
1980
Η Agrino βρίσκεται στην πρώτη θέση των προτιμήσεων του έλληνα καταναλωτή από την δεκαετία του 80.
Image
1993
Η εταιρία εισέρχεται στην αγορά των οσπρίων, και πρώτη συσκευάζει τα προϊόντα αυτά σε διάφανο, όρθιο πακέτο με τετράγωνο πάτο και εύκολο άνοιγμα
Image
1998
Με την ολοκλήρωση του 2ου και υπερσύγχρονου εργοστασίου στη Θεσσαλονίκη, η εταιρία αυξάνει σημαντικά την παραγωγική της δυναμικότητα.
Image
2001
Η εταιρία αποκτά τα πιστοποιητικά ISO 9002 και HACCP για όλες τις εγκαταστάσεις από τον φορέα TÜV Γερμανίας.
Image
2002
Τη χρονιά αυτή η εταιρία τιμήθηκε στην Ελλάδα με το βραβείο «Επωνύμου Προϊόντος» του ΕΒΕΑ και στο εξωτερικό από την μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών SIAl για την σειρά Agrino Specialités με το βραβείο «Καλύτερο Ελληνικό Προϊόν», με κριτήρια την ποιότητα και την εμπορική επιτυχία τους.
Image
2006
Λανσάρισμα του πρώτου Ελληνικού πιστοποιημένου οσπρίου Agrino Γίγαντες-Ελέφαντες Π.Γ.Ε. Καστοριάς, καθώς και του πρώτου Ελληνικού ρυζιού γρήγορου βρασμού.
Image
2007
Η Agrino είναι η πρώτη εταιρία που εφαρμόζει τις αρχές της Ορθής Γεωργικής Πρακτικής στην καλλιέργεια Ελληνικών ρυζιών και οσπρίων και που αναγράφει το όνομα του παραγωγού και την περιοχή καλλιέργειας στα πακέτα της.
Image
2012
Η νέα σειρά Agrino Bistro, ημιέτοιμα gourmet γεύματα με βάση το ρύζι, λανσάρεται με επιτυχία στην αγορά.
Image
2015
Ανανέωση της εταιρικής ταυτότητας, λογότυπου και συσκευασιών.
Image
2015
Λανσάρισμα της σειράς Brown Family, της μόνης ολοκληρωμένης σειράς καστανών ρυζιών για κάθε χρήση.
Image
2016
Η σειρά Bistro εμπλουτίζεται με ριζότο με ιδιαίτερα Ελληνικά συστατικά, όπως το αυγοτάραχο και τα βασιλομανίταρα.
Image
2017
Η Agrino βραβεύεται με το Self Service Excellence Award για το επιτυχημένο λανσάρισμα της σειράς Agrino Brown Family.
Image
2019
Οι ρυζογκοφρέτες Agrino από ελληνικές πρώτες ύλες λανσάρονται τον Απρίλιο 2019 και αποκτούν την 1η θέση στην κατηγορία τους μέσα σε λίγους μήνες.
Image
2019
Η συσκευασία των ρυζογκοφρετών βραβεύεται.

ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΑΞΙΕΣ

Η Agrino, είναι μία 100% ελληνική εταιρία με περισσότερα από 65 χρόνια παράδοσης στην παραγωγή ρυζιού και πάνω από 20 χρόνια στην παραγωγή οσπρίων. Μπορεί η Agrino να ξεκίνησε ως μια εταιρία σταθερά προσηλωμένη στους καρπούς της γης, όμως δεν έπαψε στιγμή να επαναπαύεται. Το όραμα της Agrino είναι να προσφέρει στον καταναλωτή προϊόντα ασφαλή, υγιεινά, σταθερά, ιδιαίτερης διατροφικής αξίας, κυρίως Ελληνικής καλλιέργειας, με σεβασμό στο περιβάλλον και στις παραδοσιακές καλλιεργητικές τεχνικές, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής ενέργειας από το υποπροϊόν φλοιό της παραγωγικής διαδικασίας του ρυζιού.

Image Image Image

ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Η ουσία της τεχνολογικής μας καινοτομίας είναι η ανάπτυξη μοντέλου συνεργασίας με τους Έλληνες καλλιεργητές, προωθώντας τη βιωσιμότητα της ελληνικής καλλιέργειας και προβάλλοντας το μόχθο του Έλληνα παραγωγού, όσο και στην υποστήριξη της ελληνικής περιφέρειας και οικονομίας, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του αγροτικού πληθυσμού σε ευαίσθητες περιοχές της χώρας.

Η ουσία της τεχνολογικής μας καινοτομίας είναι η ανάπτυξη μοντέλου συνεργασίας με τους Έλληνες καλλιεργητές, προωθώντας τη βιωσιμότητα της ελληνικής καλλιέργειας και προβάλλοντας το μόχθο του Έλληνα παραγωγού, όσο και στην υποστήριξη της ελληνικής περιφέρειας και οικονομίας, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του αγροτικού πληθυσμού σε ευαίσθητες περιοχές της χώρας.

Image
Image

ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Στρατηγική μας είναι η Ελληνική καλλιέργεια, η φυσική επεξεργασία και η στενή συνεργασία με τους παραγωγούς, οι οποίοι εφαρμόζουν γεωργία ακριβείας. Δεδομένου ότι η Ελλάδα είναι μία χώρα εντάσεως ποιότητας και όχι ποσότητας, η Agrino αποφάσισε να στηρίξει την ποιότητα. Απορροφώντας το 20% της εγχώριας καλλιέργειας, καινοτόμησε τόσο σε πρωτογενή, όσο και σε δευτερογενή τομέα, και καλλιέργησε τα ρύζια εφαρμόζοντας τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου Globalgap για την ορθή γεωργική πρακτική, που σημαίνει αξιοπιστία, ασφάλεια τροφίμων, βιώσιμες μεθόδοι παραγωγής, ελεγχόμενη καλλιέργεια, διασφάλιση ανυπαρξίας υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων, ευημερία και προστασία των αγροτών, ιχνηλασιμότητα και περιβαλλοντική προστασία και ασφάλεια.

Image

Στρατηγική μας είναι η Ελληνική καλλιέργεια, η φυσική επεξεργασία και η στενή συνεργασία με τους παραγωγούς, οι οποίοι εφαρμόζουν γεωργία ακριβείας. Δεδομένου ότι η Ελλάδα είναι μία χώρα εντάσεως ποιότητας και όχι ποσότητας, η Agrino αποφάσισε να στηρίξει την ποιότητα. Απορροφώντας το 20% της εγχώριας καλλιέργειας, καινοτόμησε τόσο σε πρωτογενή, όσο και σε δευτερογενή τομέα, και καλλιέργησε τα ρύζια εφαρμόζοντας τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου Globalgap για την ορθή γεωργική πρακτική, που σημαίνει αξιοπιστία, ασφάλεια τροφίμων, βιώσιμες μεθόδοι παραγωγής, ελεγχόμενη καλλιέργεια, διασφάλιση ανυπαρξίας υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων, ευημερία και προστασία των αγροτών, ιχνηλασιμότητα και περιβαλλοντική προστασία και ασφάλεια.

ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΑΤΕ

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2019

Η AGRINO διακρίθηκε στα Βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας Οικόπολις 2019 για τους κανόνες Ορθής Γεωργικής Πρακτικής που έχει υιοθετήσει σε κάθε στάδιο παραγωγής των προϊόντων της -ρυζιών και οσπρίων- πάντα προσηλωμένη στην αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και στις σύγχρονες, εξελιγμένες πρακτικές που περιορίζουν στο μέγιστο το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.

ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΑ MADE IN GREECE AWARDS 2019

Η AGRINO επισφράγισε την επιτυχημένη πορεία της για μια ακόμα χρονιά κατακτώντας το Χρυσό Βραβείο Επώνυμου Καταναλωτικού Προϊόντος για τις Ρυζογκοφρέτες της, στα Made in Greece Awards 2019. Οι καινοτόμες Ρυζογκοφρέτες Agrino ξεχωρίζουν για την ποιότητα, τη νοστιμιά και την υψηλή διατροφική τους αξία, αποτελώντας ένα προϊόν αντιπροσωπευτικό των καρπών της ελληνικής γης.

2019 PACKAGING AWARD

Η συσκευασία των ρυζογκοφρετών βραβεύεται.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ, ΣΕΛΦ ΣΕΡΒΙΣ EXCELLENCE AWARDS 2017

Η Agrino – ΕΥΓΕ Πιστιόλας βραβεύθηκε ανάμεσα στις πρωτοπόρες επιχειρήσεις FMCG στην τελετή απονομής των σελφ σέρβις Excellence Awards 2017. Συγκεκριμένα, κέρδισε βραβείο στην κατηγορία «Επιτυχημένη Εισαγωγή Προϊόντος / Σειράς Προϊόντων» για το λανσάρισμα της ολοκληρωμένης σειράς καστανών ρυζιών Agrino Brown Family.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, EBA AWARDS 2014

Η Agrino αναδείχθηκε «Εθνικός Πρωταθλητής» στην κατηγορία της Καινοτομίας,UKI Award for Innovation. Η Agrino ήταν μία από τις δύο εταιρίες στον κλάδο των τροφίμων, που ξεχώρισε στα European Business Awards για την καινοτομία της!

ΕΠΑΙΝΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ, MADE IN GREECE,ΕΛΑΜ 2013

Απονεμήθηκε στην ΕΥ.ΓΕ. ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑΒΕΕ για τις μεθόδους Αγροτικής Αριστείας από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ. Η Agrino βραβεύθηκε για τη συντονισμένη εφαρμογή των κανόνων Ορθής Γεωργικής Πρακτικής, στην παραγωγική διαδικασία των ελληνικών ρυζιών και οσπρίων. Η Ορθή Γεωργική Πρακτική αποτελεί διαδικασία παραγωγής άρρηκτα συνδεδεμένη με φιλοπεριβαλλοντικές πρακτικές, πλήρως ελεγχόμενη και καταγεγραμμένη, με στόχο: την παραγωγή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας και υψηλής ασφάλειας με ορθολογική χρήση φυτοπροστατευτικών προϊόντων & λιπασμάτων. Το όνομα και η περιοχή των συνεργαζόμενων και πιστοποιημένων παραγωγών αναγράφεται στις συσκευασίες ελληνικών προϊόντων Agrino.

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ, MADE IN GREECE,ΕΛΑΜ 2013

Απονεμήθηκε στην ΕΥ.ΓΕ. ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑΒΕΕ για την ανάδειξή της στις κορυφαίες θέσεις καινοτόμου προϊόντος, από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ. Η Agrino πρώτη πανευρωπαϊκά στον κλάδο της εφάρμοσε τις μεθόδους της Ορθής Γεωργικής Πρακτικής εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων της. Πρώτη συστηματικά ξεκίνησε την προσπάθεια για αναβίωση των οσπρίων στην Ελλάδα, ταξιδεύοντας σε κάθε γωνιά της χώρας για να εντοπίσεις τις καταλληλότερες συνθήκες για την ανάπτυξη και παραγωγή ποιοτικών προϊόντων. Σήμερα έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα προϊοντικό χαρτοφυλάκιο οχτώ ελληνικών οσπρίων, ενισχύοντας ακόμα περισσότερη την τοπική κοινωνία.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ, ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ, ΣΒΒΕ 2012

Απονεμήθηκε στην ΕΥ.ΓΕ. ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑΒΕΕ από το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος για την καινοτομία της στην παραγωγική διαδικασία.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΞΠΡΕΣ 2011

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΤΝΙΝΟΥ Ν. ΠΙΣΤΙΟΛΑ Απονεμήθηκε στον Πρόεδρο της εταιρίας ΕΥ.ΓΕ. ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑΒΕΕ από την εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ για τη συμβολή του στο Ελληνικό Επιχειρείν.

ΒΡΑΒΕΙΟ «ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ», ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 2009

Απονεμήθηκε από το περιοδικό Γαστρονόμος της Καθημερινής στην εταιρία Agrino για την δημιουργική της ενασχόληση και προσφορά στον κλάδο των τροφίμων.

ΒΡΑΒΕΙΟ- ΕΙΔΙΚΗ ΜΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ TÜV HELLAS 2008

H TÜV Hellas, ένας από τους μεγαλύτερους Οργανισμούς Επιθεώρησης και Πιστοποίησης στην Ελλάδα, βράβευσε την Agrino με την ειδική τιμητική διάκριση “Commitment to Quality” για την καινοτομία, τη συνεχή της βελτίωση και την πολυετή αφοσίωση της σε θέματα Πιστοποίησης και Ποιότητας των προϊόντων της. Η Agrino είναι η μοναδική εταιρία τροφίμων στην Ελλάδα που βραβεύτηκε με αυτή την Ειδική Τιμητική Διάκριση.

ΒΡΑΒΕΙΟ CAMERA DI COMMERCIO 2004

Το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο Βράβευσε την εταιρία Agrino για την προώθηση των εμπορικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΠΩΝΥΜΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ, ΕΒΕΑ 2002

Tο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) απένειμε στην Agrino το βραβείο “ΕΠΩΝΥΜΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ” για τα τυποποιημένα προϊόντα της.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ, SIAL 2002

H Agrino διακρίθηκε στο εξωτερικό από την μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων SIAL Paris με το βραβείο “Καλύτερο Ελληνικό Προϊόν” για τη σειρά προϊόντων Agrino Specialites με κριτήρια την ποιότητα και την εμπορική τους επιτυχία. Σε παγκόσμιο επίπεδο βρέθηκε στην 3η θέση.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2019

Η AGRINO διακρίθηκε στα Βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας Οικόπολις 2019 για τους κανόνες Ορθής Γεωργικής Πρακτικής που έχει υιοθετήσει σε κάθε στάδιο παραγωγής των προϊόντων της -ρυζιών και οσπρίων- πάντα προσηλωμένη στην αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και στις σύγχρονες, εξελιγμένες πρακτικές που περιορίζουν στο μέγιστο το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.

ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΑ MADE IN GREECE AWARDS 2019

Η AGRINO επισφράγισε την επιτυχημένη πορεία της για μια ακόμα χρονιά κατακτώντας το Χρυσό Βραβείο Επώνυμου Καταναλωτικού Προϊόντος για τις Ρυζογκοφρέτες της, στα Made in Greece Awards 2019. Οι καινοτόμες Ρυζογκοφρέτες Agrino ξεχωρίζουν για την ποιότητα, τη νοστιμιά και την υψηλή διατροφική τους αξία, αποτελώντας ένα προϊόν αντιπροσωπευτικό των καρπών της ελληνικής γης.

2019 PACKAGING AWARD

Η συσκευασία των ρυζογκοφρετών βραβεύεται.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ, ΣΕΛΦ ΣΕΡΒΙΣ EXCELLENCE AWARDS 2017

Η Agrino – ΕΥΓΕ Πιστιόλας βραβεύθηκε ανάμεσα στις πρωτοπόρες επιχειρήσεις FMCG στην τελετή απονομής των σελφ σέρβις Excellence Awards 2017. Συγκεκριμένα, κέρδισε βραβείο στην κατηγορία «Επιτυχημένη Εισαγωγή Προϊόντος / Σειράς Προϊόντων» για το λανσάρισμα της ολοκληρωμένης σειράς καστανών ρυζιών Agrino Brown Family.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, EBA AWARDS 2014

Η Agrino αναδείχθηκε «Εθνικός Πρωταθλητής» στην κατηγορία της Καινοτομίας,UKI Award for Innovation. Η Agrino ήταν μία από τις δύο εταιρίες στον κλάδο των τροφίμων, που ξεχώρισε στα European Business Awards για την καινοτομία της!

ΕΠΑΙΝΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ, MADE IN GREECE,ΕΛΑΜ 2013

Απονεμήθηκε στην ΕΥ.ΓΕ. ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑΒΕΕ για τις μεθόδους Αγροτικής Αριστείας από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ. Η Agrino βραβεύθηκε για τη συντονισμένη εφαρμογή των κανόνων Ορθής Γεωργικής Πρακτικής, στην παραγωγική διαδικασία των ελληνικών ρυζιών και οσπρίων. Η Ορθή Γεωργική Πρακτική αποτελεί διαδικασία παραγωγής άρρηκτα συνδεδεμένη με φιλοπεριβαλλοντικές πρακτικές, πλήρως ελεγχόμενη και καταγεγραμμένη, με στόχο: την παραγωγή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας και υψηλής ασφάλειας με ορθολογική χρήση φυτοπροστατευτικών προϊόντων & λιπασμάτων. Το όνομα και η περιοχή των συνεργαζόμενων και πιστοποιημένων παραγωγών αναγράφεται στις συσκευασίες ελληνικών προϊόντων Agrino.

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ, MADE IN GREECE,ΕΛΑΜ 2013

Απονεμήθηκε στην ΕΥ.ΓΕ. ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑΒΕΕ για την ανάδειξή της στις κορυφαίες θέσεις καινοτόμου προϊόντος, από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ. Η Agrino πρώτη πανευρωπαϊκά στον κλάδο της εφάρμοσε τις μεθόδους της Ορθής Γεωργικής Πρακτικής εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων της. Πρώτη συστηματικά ξεκίνησε την προσπάθεια για αναβίωση των οσπρίων στην Ελλάδα, ταξιδεύοντας σε κάθε γωνιά της χώρας για να εντοπίσεις τις καταλληλότερες συνθήκες για την ανάπτυξη και παραγωγή ποιοτικών προϊόντων. Σήμερα έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα προϊοντικό χαρτοφυλάκιο οχτώ ελληνικών οσπρίων, ενισχύοντας ακόμα περισσότερη την τοπική κοινωνία.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ, ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ, ΣΒΒΕ 2012

Απονεμήθηκε στην ΕΥ.ΓΕ. ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑΒΕΕ από το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος για την καινοτομία της στην παραγωγική διαδικασία.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΞΠΡΕΣ 2011

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΤΝΙΝΟΥ Ν. ΠΙΣΤΙΟΛΑ Απονεμήθηκε στον Πρόεδρο της εταιρίας ΕΥ.ΓΕ. ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑΒΕΕ από την εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ για τη συμβολή του στο Ελληνικό Επιχειρείν.

ΒΡΑΒΕΙΟ «ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ», ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 2009

Απονεμήθηκε από το περιοδικό Γαστρονόμος της Καθημερινής στην εταιρία Agrino για την δημιουργική της ενασχόληση και προσφορά στον κλάδο των τροφίμων.

ΒΡΑΒΕΙΟ- ΕΙΔΙΚΗ ΜΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ TÜV HELLAS 2008

H TÜV Hellas, ένας από τους μεγαλύτερους Οργανισμούς Επιθεώρησης και Πιστοποίησης στην Ελλάδα, βράβευσε την Agrino με την ειδική τιμητική διάκριση “Commitment to Quality” για την καινοτομία, τη συνεχή της βελτίωση και την πολυετή αφοσίωση της σε θέματα Πιστοποίησης και Ποιότητας των προϊόντων της. Η Agrino είναι η μοναδική εταιρία τροφίμων στην Ελλάδα που βραβεύτηκε με αυτή την Ειδική Τιμητική Διάκριση.

ΒΡΑΒΕΙΟ CAMERA DI COMMERCIO 2004

Το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο Βράβευσε την εταιρία Agrino για την προώθηση των εμπορικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΠΩΝΥΜΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ, ΕΒΕΑ 2002

Tο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) απένειμε στην Agrino το βραβείο “ΕΠΩΝΥΜΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ” για τα τυποποιημένα προϊόντα της.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ, SIAL 2002

H Agrino διακρίθηκε στο εξωτερικό από την μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων SIAL Paris με το βραβείο “Καλύτερο Ελληνικό Προϊόν” για τη σειρά προϊόντων Agrino Specialites με κριτήρια την ποιότητα και την εμπορική τους επιτυχία. Σε παγκόσμιο επίπεδο βρέθηκε στην 3η θέση.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2019

Η AGRINO διακρίθηκε στα Βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας Οικόπολις 2019 για τους κανόνες Ορθής Γεωργικής Πρακτικής που έχει υιοθετήσει σε κάθε στάδιο παραγωγής των προϊόντων της -ρυζιών και οσπρίων- πάντα προσηλωμένη στην αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και στις σύγχρονες, εξελιγμένες πρακτικές που περιορίζουν στο μέγιστο το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.

ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΑ MADE IN GREECE AWARDS 2019

Η AGRINO επισφράγισε την επιτυχημένη πορεία της για μια ακόμα χρονιά κατακτώντας το Χρυσό Βραβείο Επώνυμου Καταναλωτικού Προϊόντος για τις Ρυζογκοφρέτες της, στα Made in Greece Awards 2019. Οι καινοτόμες Ρυζογκοφρέτες Agrino ξεχωρίζουν για την ποιότητα, τη νοστιμιά και την υψηλή διατροφική τους αξία, αποτελώντας ένα προϊόν αντιπροσωπευτικό των καρπών της ελληνικής γης.

2019 PACKAGING AWARD

Η συσκευασία των ρυζογκοφρετών βραβεύεται.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ, ΣΕΛΦ ΣΕΡΒΙΣ EXCELLENCE AWARDS 2017

Η Agrino – ΕΥΓΕ Πιστιόλας βραβεύθηκε ανάμεσα στις πρωτοπόρες επιχειρήσεις FMCG στην τελετή απονομής των σελφ σέρβις Excellence Awards 2017. Συγκεκριμένα, κέρδισε βραβείο στην κατηγορία «Επιτυχημένη Εισαγωγή Προϊόντος / Σειράς Προϊόντων» για το λανσάρισμα της ολοκληρωμένης σειράς καστανών ρυζιών Agrino Brown Family.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, EBA AWARDS 2014

Η Agrino αναδείχθηκε «Εθνικός Πρωταθλητής» στην κατηγορία της Καινοτομίας,UKI Award for Innovation. Η Agrino ήταν μία από τις δύο εταιρίες στον κλάδο των τροφίμων, που ξεχώρισε στα European Business Awards για την καινοτομία της!

ΕΠΑΙΝΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ, MADE IN GREECE,ΕΛΑΜ 2013

Απονεμήθηκε στην ΕΥ.ΓΕ. ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑΒΕΕ για τις μεθόδους Αγροτικής Αριστείας από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ. Η Agrino βραβεύθηκε για τη συντονισμένη εφαρμογή των κανόνων Ορθής Γεωργικής Πρακτικής, στην παραγωγική διαδικασία των ελληνικών ρυζιών και οσπρίων. Η Ορθή Γεωργική Πρακτική αποτελεί διαδικασία παραγωγής άρρηκτα συνδεδεμένη με φιλοπεριβαλλοντικές πρακτικές, πλήρως ελεγχόμενη και καταγεγραμμένη, με στόχο: την παραγωγή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας και υψηλής ασφάλειας με ορθολογική χρήση φυτοπροστατευτικών προϊόντων & λιπασμάτων. Το όνομα και η περιοχή των συνεργαζόμενων και πιστοποιημένων παραγωγών αναγράφεται στις συσκευασίες ελληνικών προϊόντων Agrino.

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ, MADE IN GREECE,ΕΛΑΜ 2013

Απονεμήθηκε στην ΕΥ.ΓΕ. ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑΒΕΕ για την ανάδειξή της στις κορυφαίες θέσεις καινοτόμου προϊόντος, από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ. Η Agrino πρώτη πανευρωπαϊκά στον κλάδο της εφάρμοσε τις μεθόδους της Ορθής Γεωργικής Πρακτικής εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων της. Πρώτη συστηματικά ξεκίνησε την προσπάθεια για αναβίωση των οσπρίων στην Ελλάδα, ταξιδεύοντας σε κάθε γωνιά της χώρας για να εντοπίσεις τις καταλληλότερες συνθήκες για την ανάπτυξη και παραγωγή ποιοτικών προϊόντων. Σήμερα έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα προϊοντικό χαρτοφυλάκιο οχτώ ελληνικών οσπρίων, ενισχύοντας ακόμα περισσότερη την τοπική κοινωνία.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ, ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ, ΣΒΒΕ 2012

Απονεμήθηκε στην ΕΥ.ΓΕ. ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑΒΕΕ από το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος για την καινοτομία της στην παραγωγική διαδικασία.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΞΠΡΕΣ 2011

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΤΝΙΝΟΥ Ν. ΠΙΣΤΙΟΛΑ Απονεμήθηκε στον Πρόεδρο της εταιρίας ΕΥ.ΓΕ. ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑΒΕΕ από την εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ για τη συμβολή του στο Ελληνικό Επιχειρείν.

ΒΡΑΒΕΙΟ «ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ», ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 2009

Απονεμήθηκε από το περιοδικό Γαστρονόμος της Καθημερινής στην εταιρία Agrino για την δημιουργική της ενασχόληση και προσφορά στον κλάδο των τροφίμων.

ΒΡΑΒΕΙΟ- ΕΙΔΙΚΗ ΜΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ TÜV HELLAS 2008

H TÜV Hellas, ένας από τους μεγαλύτερους Οργανισμούς Επιθεώρησης και Πιστοποίησης στην Ελλάδα, βράβευσε την Agrino με την ειδική τιμητική διάκριση “Commitment to Quality” για την καινοτομία, τη συνεχή της βελτίωση και την πολυετή αφοσίωση της σε θέματα Πιστοποίησης και Ποιότητας των προϊόντων της. Η Agrino είναι η μοναδική εταιρία τροφίμων στην Ελλάδα που βραβεύτηκε με αυτή την Ειδική Τιμητική Διάκριση.

ΒΡΑΒΕΙΟ CAMERA DI COMMERCIO 2004

Το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο Βράβευσε την εταιρία Agrino για την προώθηση των εμπορικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΠΩΝΥΜΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ, ΕΒΕΑ 2002

Tο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) απένειμε στην Agrino το βραβείο “ΕΠΩΝΥΜΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ” για τα τυποποιημένα προϊόντα της.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ, SIAL 2002

H Agrino διακρίθηκε στο εξωτερικό από την μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων SIAL Paris με το βραβείο “Καλύτερο Ελληνικό Προϊόν” για τη σειρά προϊόντων Agrino Specialites με κριτήρια την ποιότητα και την εμπορική τους επιτυχία. Σε παγκόσμιο επίπεδο βρέθηκε στην 3η θέση.