espa-banner

ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ, ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΦ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

10' TIME
2 PORTIONS
1 DEGREE OF DIFFICULTY
Image PRINT

MATERIALS:

  • 4 ρυζογκοφρέτες κανέλα Agrino
  • 200 γραμμάρια γιαούρτι πλήρες
  • 100 γραμμάρια φυστικοβούτυρο
  • 1 κουταλιά μέλι
  • 10 φράουλες
  • 1 μπανάνα
  • 1 κουταλιά δυόσμο ψιλοκομμένο

METHOD OF PREPARATION:

Κόβουμε τις φράουλες στα 4, την μπανάνα σε φέτες και ψιλοκόβουμε το δυόσμο. Σε ένα μπολ τοποθετούμε το γιαούρτι μαζί με το φυστικοβούτυρο και το μέλι και ανακατεύουμε καλά. Σπάμε σε μικρά κομμάτια τις ρυζογκοφρέτες κανέλας Agrino και στήνουμε σε ατομικά ποτηράκια το γλυκό κάνοντας στρώσεις ξεκινώντας με τις ρυζογκοφρέτες κανέλα, γιαούρτι με φιστικοβούτυρο και τέλος ρυζογκοφρέτες κανέλα, φράουλες, μπανάνα και τον δυόσμο.