ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΦ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

10' TIME
2 PORTIONS
1 DEGREE OF DIFFICULTY
Image PRINT

MATERIALS:

  • 6 ρυζογκοφρέτες ρίγανη Agrino
  • 300 γραμμάρια κιμά για μακαρόνια
  • 80 γραμμάρια γραβιέρα
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

METHOD OF PREPARATION:

Με την βοήθεια ενός πατατοκαθαριστή κόβουμε την γραβιέρα σε φλοίδες και την τοποθετούμε σε ένα μπολ. Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ζεσταίνουμε ελαφρώς τον κιμά, απλώνουμε τις ρυζογκοφρέτες ρίγανη Agrino και μοιράζουμε ισομερώς πάνω τους τον κιμά και τις φλοίδες γραβιέρας.

RELATED RECIPES