Image

BELLA PARBOILED - ΓΙΑ ΣΠΥΡΩΤΟ ΠΙΛΑΦΙ

Ελληνικό κίτρινο μακρύκοκκο ρύζι που παραμένει πάντα σπυρωτό. Καλλιεργείται στα δέλτα των ποταμών Αλιάκμονα και Αξιού. Είναι προβρασμένο (parboiled) και παίρνει το κιτρινωπό του χρώμα από τον εξωτερικό του φλοιό κατά την επεξεργασία του. Parboiled είναι η μέθοδος υγροθερμικής επεξεργασίας κατά την οποία ο κόκκος ρυζιού εβαπτίζεται σε θερμό νερό και ατμό με αποτέλεσμα όλα τα θρεπτικά συστατικά να διαχέονται στο εσωτερικό του κόκκου, ενώ την ίδια στιγμή το ρύζι γίνεται ακόμα πιο νόστιμο και σπυρωτό.

Ελληνικό κίτρινο μακρύκοκκο ρύζι που παραμένει πάντα σπυρωτό. Καλλιεργείται στα δέλτα των ποταμών Αλιάκμονα και Αξιού. Είναι προβρασμένο (parboiled) και παίρνει το κιτρινωπό του χρώμα από τον εξωτερικό του φλοιό κατά την επεξεργασία του. Parboiled είναι η μέθοδος υγροθερμικής επεξεργασίας κατά την οποία ο κόκκος ρυζιού εβαπτίζεται σε θερμό νερό και ατμό με αποτέλεσμα όλα τα θρεπτικά συστατικά να διαχέονται στο εσωτερικό του κόκκου, ενώ την ίδια στιγμή το ρύζι γίνεται ακόμα πιο νόστιμο και σπυρωτό.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΑΝΑ 100G ΑΒΡΑΣΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
1481
/349
Ενέργεια (kJ/kcal)
1,2 Ολικά λιπαρά (g)
75 Υδατάνθρακες (g)
4 Εδώδιμες ίνες (g)
7,6 Πρωτεΐνες (g)
<0,0025 Αλάτι (g)
Image

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ