espa-banner

ΡΥΖΙ

Το ρύζι αποτελεί μια από τις σημαντικότερες καλλιέργειες της χώρας μας, αφού παράγονται 120 χιλιάδες τόνοι ετησίως, με τους μισούς να καταναλώνονται στην εγχώρια αγορά και το υπόλοιπο να εξάγεται. Η Agrino στηρίζει την προσπάθεια ανάπτυξης τοπικών παραγωγών προσφέροντας σε εσάς και την οικογένειά σας τους πολυτιμότερους σπόρους της ελληνικής γης. Ανακαλύψτε ένα προϊόν για κάθε χρήση και προτίμηση και δημιουργήστε άπειρους γευστικούς συνδυασμούς.

ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΡΥΖΙ

Η Agrino φέρνει στο πιάτο σας όλες τις διατροφικές αξίες της ελληνικής γης γιατί παράγει όλους τους τύπους ρυζιού, λευκό και κίτρινου/parboiled επιλέγοντας τις καλύτερες ποικιλίες που καλλιεργούνται στην Ελλάδα. Υπάρχει ένα ρύζι Agrino για κάθε μαγειρική χρήση! Τα ρύζια Agrino ξεχωρίζουν για την μοναδική τους γεύση που διατηρείται αναλλοίωτη στις χαρακτηριστικές όρθιες συσκευασίες με το παραθυράκι που σας επιτρέπουν να διακρίνετε το περιεχόμενο.

Ακολουθήστε την ποικιλία των ρυζιών Agrino σε μία μαγική γευστική διαδρομή γεμάτη απολαυστικές εμπειρίες!

AGRINO BROWN FAMILY

Για πρώτη φορά, μία ολοκληρωμένη σειρά καστανών ρυζιών που τα έχει όλα!   Το καστανό ρύζι οφείλει το χαρακτηριστικό καφέ χρώμα του και κυρίως την υψηλή θρεπτικότητά του στο ότι διατηρεί το περίβλημα του καρπού του (περικάρπτιο), αφού από τον πρωτογενή κόκκο ρυζιού απομακρύνεται μόνον ο εξωτερικός φλοιός. Είναι φυσική πηγή εδώδιμων(φυτικών ινών), ενώ συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία της καρδιάς, λόγω περιεκτικότητας σε θειαμίνη (Β1).

Με υπέροχη γεύση που εκπλήσσει και σε 4 μοναδικές ποικιλίες για κάθε χρήση, αλλά πάντα εύκολα και γρήγορα.
Αγνό και ανεπεξέργαστο, χωρίς γλουτένη, πλούσιο σε βιταμίνες, φυτικές ίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, η σειρά Brown Family
της Agrino θα αποτελέσει την ιδανική επιλογή για το καθημερινό μας τραπέζι.
Ας ανακαλύψουμε, λοιπόν, την καστανή πλευρά του ρυζιού μέσα από απολαυστικές συνταγές, που όχι μόνο προετοιμάζονται
εύκολα και γρήγορα, αλλά ταυτόχρονα συμβάλλουν στην υγεία του οργανισμού μας!

ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

Mια σειρά μακρύκοκκων ρυζιών που θα σας προσφέρουν την γευστική απόλαυση του ρυζιού μόλις σε 10 λεπτά!
Συσκευασμένα σε χάρτινο κουτί με με εύκολο άνοιγμα που διατηρεί το προϊόν σε καλή κατάσταση μέχρι τη χρήση του. Parboiled είναι η μέθοδος υγροθερμικής επεξεργασίας κατά την οποία ο κόκκος ρυζιού εβαπτίζεται σε θερμό νερό και ατμό με αποτέλεσμα όλα τα θρεπτικά του συστατικά να διαχέονται στο εσωτερικό του κόκκου, ενώ την ίδια στιγμή το ρύζι γίνεται ακόμα πιο νόστιμο και σπυρωτό. 

EXOTIC

Τώρα τα γεύματα σας έχουν μία πιο… exotic γεύση! Agrino Exotic, μία σειρά ρυζιών που θα σας ταξιδέψει σε μαγικούς προορισμούς και θα γεμίσει τη κουζίνα σας έμπνευση από άλλους κόσμους!
Basmati από την Ινδία, Jasmine από την Ταϋλάνδη, Arborio από την Ιταλία και Άγριο Ρύζι από τον Καναδά.

Ξεχωριστές γεύσεις, γνήσιες πρώτες ύλες, μοναδικές συνταγές. Η συσκευασία αποτελείται από μια σύνθεση με τρία υλικά (triplex) τα οποία είναι έτσι επιλεγμένα ώστε να εγκλωβίζουν το ιδιαίτερο άρωμα του ρυζιού και να προστατεύουν αεροστεγώς το προϊόν. Παράλληλα, υπάρχει η χαρακτηριστική διαφάνεια στη μια πλάγια όψη του πακέτου για ευκολία στο μαγείρεμα.