BASMATI ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΦ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΥΛΙΚΑ:
1 συσκευασία Agrino Quick Deli Basmati στον ατμό
2 κ.σ. σόγια σος
75 γραμμάρια καλαμπόκι
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:
Πιέζουμε την συσκευασία ελαφρά με τα δάχτυλά μας, σε όλη την επιφάνεια, να ξεχωρίσουν οι κόκκοι του ρυζιού μεταξύ τους.
Την κόβουμε σε μία άκρη, κατά 2 εκατοστά και την τοποθετούμε στον φούρνο μικροκυμάτων, στα 750W για 2 λεπτά, να ζεσταθεί το ρύζι.
Όταν το basmati είναι έτοιμο, το βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε την σόγια σος, το καλαμπόκι, το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε σε βαθιά ατομικά μπολ, πασπαλίζοντας με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.