espa-banner

ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΟ ΡΥΖΙ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΦ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

20' ΧΡΟΝΟΣ
2 ΜΕΡΙΔΕΣ
1 ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ
Image ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΥΛΙΚΑ:

1 συσκευασία Agrino Quick Deli Mexican Rice 
Αλάτι 
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 

2 μοσχαρίσιες μπριζόλες κόντρα γάλακτος
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλάκι πάπρικα γλυκιά
 

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:

Πιέζουμε την συσκευασία Mexican rice ελαφρά, με τα δάχτυλα μας, σε όλη της την επιφάνεια, την ανοίγουμε, την προσθέτουμε στο κατσαρολάκι μαζί με 2 κουταλιές νερό και ανακατεύουμε μέχρι να ζεσταθεί. Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε τις μοσχαρίσιες μπριζόλες σε strips.
Τοποθετούμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
Σοτάρουμε τα strips από τις μοσχαρίσιες μπριζόλες, να πάρουν ωραίο χρώμα, προσθέτοντας την γλυκιά πάπρικα και πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σερβίρουμε σε μεγάλα, ατομικά πιάτα τα μοσχαρίσια strips μαζί με το Mexican rice.
 

Image

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ