ΝΤΑΚΟΣ ΜΕ ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΦ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΥΛΙΚΑ:
6 επτάσπορες ρυζογκοφρέτες Agrino
15 τοματίνια
80 γραμμάρια φέτα
4 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:
Ψιλοκόβουμε τα τοματίνια και το σχοινόπρασο. Απλώνουμε τις επτάσπορες ρυζογκοφρέτες Agrino και μοιράζουμε ισομερώς πάνω τους τα ψιλοκομμένα τοματίνια, την φέτα σπασμένη σε μικρά κομμάτια με τα χέρια σας, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με το φρέσκο ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.