ΝΤΑΚΟΣ ΜΕ ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΕΣ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΦ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΥΛΙΚΑ:
8 ρυζογκοφρέτες κλασικές Agrino
30 τοματίνια
2 κουταλιές κάπαρη ξαρμυρισμένη
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
120 γραμμάρια φέτα
4 κουταλιές ελαιόλαδο
Λίγη φρέσκια ρίγανη
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:
Κόβουμε τα τοματίνια στα τέσσερα και ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι.
Βάζουμε σε ένα μπολ τα τοματίνια, την κάπαρη, το φρέσκο κρεμμυδάκι και την φέτα, χοντροσπασμένη με το χέρι, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Σπάμε τις ρυζογκοφρέτες σε μικρά κομμάτια, τις στρώνουμε σε ένα μεγάλο πιάτο και βάζουμε από πάνω την σαλάτα.
Περιχύνουμε με λίγο ακόμα ελαιόλαδο, προσθέτουμε φρέσκια ρίγανη και σερβίρουμε.