ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΤΟΜΑΤΙΝΙΑ, ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΦ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

10' ΧΡΟΝΟΣ
2 ΜΕΡΙΔΕΣ
1 ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ
Image ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΥΛΙΚΑ:

4 ρυζογκοφρέτες κλασικές Agrino
4 αυγά
1 κουταλιά ελαιόλαδο
10 τοματίνια
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
1 κουταλιά σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:

Kόβουμε τα τοματίνια στα 4 και ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι και το σχοινόπρασο. Σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά, τα πασπαλίζουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα χτυπάμε καλά με ένα σύρμα. Τοποθετούμε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τα αυγά μαζί με τα τοματίνια και το φρέσκο κρεμμυδάκι και ψήνουμε την ομελέτα σε μέτρια φωτιά για 3-4 λεπτά συνολικά και από τις 2 μεριές. Αποσύρουμε την ομελέτα από το τηγάνι, την κόβουμε στην μέση και την σερβίρουμε πασπαλίζοντας από πάνω τις ρυζογκοφρέτες ρίγανη Agrino σπασμένες σε μικρά κομμάτια καθώς και το σχοινόπρασο.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ