espa-banner

ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΑ ΜΕ ΚΑΓΙΑΝΑ ΚΑΙ ΦΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΦ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

10' ΧΡΟΝΟΣ
2 ΜΕΡΙΔΕΣ
1 ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ
Image ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΥΛΙΚΑ:

  • 6 ρυζογκοφρέτες κλασικές Agrino
  • 200 γραμμάρια τριμμένη τομάτα
  • 4 αυγά
  • 1 κουταλιά ελαιόλαδο
  • 80 γραμμάρια φέτα χοντροσπασμένη
  • Λίγη φρέσκια ρίγανη
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:

Σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά, προσθέτoυμε το γάλα, πασπαλίζουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και χτυπάμε καλά με ένα σύρμα. Τοποθετούμε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τα αυγά να ψηθούν, ανακατεύοντας συνεχώς και στην μέση του ψησίματος προσθέτουμε την τομάτα συνεχίζοντας το ανακάτεμα μέχρι να ψηθούν τα αυγά. Απλώνουμε τις κλασικές ρυζογκοφρέτες Agrino, μοιράζουμε ισομερώς πάνω τους τα καγιανά, πασπαλίζουμε με την χοντροσπασμένη φέτα και τοποθετούμε λίγη φρέσκια ρίγανη από πάνω.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ