espa-banner

ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΦ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

10' ΧΡΟΝΟΣ
2 ΜΕΡΙΔΕΣ
1 ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ
Image ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΥΛΙΚΑ:

  • 6 ρυζογκοφρέτες ρίγανη Agrino
  • 300 γραμμάρια κιμά για μακαρόνια
  • 80 γραμμάρια γραβιέρα
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:

Με την βοήθεια ενός πατατοκαθαριστή κόβουμε την γραβιέρα σε φλοίδες και την τοποθετούμε σε ένα μπολ. Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ζεσταίνουμε ελαφρώς τον κιμά, απλώνουμε τις ρυζογκοφρέτες ρίγανη Agrino και μοιράζουμε ισομερώς πάνω τους τον κιμά και τις φλοίδες γραβιέρας.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ