ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΑ ΜΕ ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ, ΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ COTTAGE ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΦ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΥΛΙΚΑ:
- 6 ρυζογκοφρέτες κλασικές Agrino
- 120 γραμμάρια πάστα ελιάς
- 15 τοματίνια
- 120 γραμμάρια τυρί cottage
- 4 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:
Κόβουμε τα τοματίνια στα 4. Απλώνουμε τις ρυζογκοφρέτες ρίγανη Agrino και μοιράζουμε ισομερώς πάνω τους την πάστα ελιάς, το cottage, τα τοματίνια, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με το φρέσκο ψιλοκομμένο θυμάρι.