ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΕΣ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΦ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΥΛΙΚΑ:
- 6 ρυζογκοφρέτες κανέλα Agrino
- 200 γραμμάρια φράουλες
- 2 κουταλιές μέλι
- 1 σφηνάκι ρακόμελο ή λικέρ
- 1 κουταλιά δυόσμο ψιλοκομμένο
- 150 γραμμάρια φρέσκο τυρί κρέμα
- 1 κουταλιά άχνη ζάχαρη
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:
Κόβουμε τις φράουλες στα 4 και τις τοποθετούμε σε ένα μπολ μαζί με το μέλι, το ρακόμελο και τον μισό ψιλοκομμένο δυόσμο και ανακατεύουμε καλά. Σε ένα άλλο μπολ τοποθετούμε το φρέσκο τυρί κρέμα μαζί με την άχνη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά. Απλώνουμε τις ρυζογκοφρέτες κανέλας Agrino σε μία επιφάνεια κοπής και μοιράζουμε ισομερώς πάνω τους την γλυκιά κρέμα, από πάνω τις μαριναρισμένες και τέλος πασπαλίζουμε με τον υπόλοιπο ψιλοκομμένο δυόσμο.