espa-banner

ΤΑΜΠΟΥΛΕ & ΚΙΝΟΑ ΜΕ ΣΩΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΦ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

10' ΧΡΟΝΟΣ
2 ΜΕΡΙΔΕΣ
1 ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ
Image ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΥΛΙΚΑ:

1 συσκευασία Agrino Quick Deli Tabbouleh & Quinoa
Για το γιαούρτι:
100 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
1 κ.σ. ψιλοκομμένο μυρώνι
1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κ.σ. ψιλοκομμένο δυόσμο
Χυμό από ½ λεμόνι
2 κ.σ. ελαιόλαδο 
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:

Ψιλοκόβουμε τα μυρώνια, τον μαϊντανό και τον δυόσμο και τα τοποθετούμε σε ένα μπολ μαζί με το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το λεμόνι, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. 
Πιέζουμε τη συσκευασία tabbouleh & quinoa ελαφρά, με τα δάχτυλα σας, σε όλη τους την επιφάνεια, την ανοίγετε και σερβίρουμε σε βαθιά ατομικά πιάτα με το γιαούρτι μυρωδικών από πάνω.

Image